Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/هرمزگان جانشین پلیس راهور هرمزگان آموزش‌های سوری را بزرگترین تهدید برای فرهنگ ترافیک و بلای جان تک تک شهروندان دانست.

جانشین پلیس راهور هرمزگان صبح امروز (۱۴ اسفندماه) در گردهمایی آموزشی وتوجیهی موسسان و مدیران آموزشگاه های رانندگی استان هرمزگان ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این همایش اظهار کرد: عامل انسانی یکی از مهمترین عوامل موثر در تصادفات محسوب گردیده و با آموزش و آگاه‌سازی می‌توان به کاهش حوادث رانندگی و آسیب های پس از آن کمک کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ کیوان دلیلی افزود: پلیس راهور در همین راستا با واگذاری وظیفه آموزش به بخش خصوصی تلاش دارد با نظارت و همراهی دقیق و البته تلاش و تعامل آموزشگاه های رانندگی استان به ارتقای فرهنگ ترافیک و کاهش حوادث جاده ای کمک کند.

جانشین پلیس راهور هرمزگان با بیان اینکه تبدیل فرهنگ ترافیک به وظیفه و تعهد اجتماعی شهروندان از مهمترین ماموریت های ماست تصریح کرد: مطابق وظایف تعیین شده برای پلیس، مدرسین آموزشگاه ها و هنرجویان رانندگی، بایستی هر بخش با احساس مسئولیت هر آنچه در توان داریم برای ارتقای فرهنگ ترافیک به ‌کار ببندیم.

وی در ادامه بر تعامل و همکاری متقابل پلیس با آموزشگاه های راهنمایی و رانندگی تاکید کرد و گفت: انتظار می رود موسسین و مدیران آموزشگاه های رانندگی با هدف رفع نواقص و افزایش کنترل و نظارت با پلیس ارتباط بیشتری داشته باشند.

سرهنگ دلیلی در بخش دیگری از سخنان خود آموزش‌های سوری را بزرگترین تهدید برای فرهنگ ترافیک و بلای جان تک تک شهروندان دانست و خاطرنشان کرد: آموزش صحیح و دقیق و افزایش نظارت ها جزو مسئولیت و تعهدات همه دست اندرکاران حوزه پلیس و اتحادیه آموزشگاه های رانندگی است.

وی در ادامه با بیان اینکه مربیان حوزه آموزش رانندگی بایستی مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرند تاکیدکرد: در آموزشگاه ها به گونه‌ای رفتار شود که هنرجویان با دل و جان آموزش ها را پذیرفته و نسبت به قوانین آگاه شدند.

جانشین پلیس راهور هرمزگان با تاکید بر تقویت ارتباط و تعامل اتحادیه و پلیس ادامه داد: ماحصل اقدامات مشترک  و تعاملات این دو بخش به کاهش حوادث رانندگی و ارتقاء فرهنگ ترافیک شهروندان منجر خواهد شد.

جانشین پلیس راهور هرمزگان با بیان اینکه ٣٠ دستگاه و نهاد مسئولیت نقش آفرینی در حوزه فرهنگ ترافیک را بر عهده دارند ادامه داد: آموزش به عنوان یکی از مهمترین مولفه های ارتقای این فرهنگ و کاهش حوادث جاده ای نیازمند توجه همه متولیان در این بخش است.

وی با اعلام آمادگی پلیس راهور برای به روز رسانی محتوای آموزشی حوزه ترافیک تصریح کرد: آموزش و پرورش و مراکز آموزش عالی نیز نباید از نقش تاثیر گذارشان در ارتقای فرهنگ آموزش غافل باشند.

سرهنگ دلیلی بر حل مشکلات مالی آموزشگاه‌ها با رایزنی با بانک‌های عامل تاکید کرد و گفت: شهرستان‌هایی که از لحاظ پزشک امین و مدرس با مشکل مواجه هستند حتما با ارتباط و تعامل بیشتر با پلیس راهور جهت رفع مشکلات و البته توسعه ظرفیت های موجود درون استان اقدام کنند.

فرمانده پلیس راه استان هرمزگان نیز در ادامه این گردهمایی با بیان اینکه برای پیشبرد اهداف آموزشی هم به تشویق و هم تنبیه نیازمند هستیم، اضافه کرد: استفاده از کارشناسان خارج از مجموعه تخلف محسوب میگردد توصیه ما این است که آموزشگاه های رانندگی برای افزایش کیفیت آموزش از مدرسان درون سازمانی بهره ببرند.

با اشاره به اینکه نظارت دقیق و مستمر بر کاربران و مسئولان ثبت نام آموزشگاه ها نیز در دستور کار قرار گیرد، عنوان کرد: بازدید از دفاتر حضور غیاب آموزشگاه‌ها باید از اولویت بازرسان باشد.

وی با بیان اینکه حفاظت از جان و مال مردم در گرو آموزش صحیح ماست افزود: تلاش شبانه روزی ما و همکاران مجموعه های پلیس و اتحادیه آموزشگاه های رانندگی بر جلوگیری از اغماض در آموزش هنرجویان است. 

رئیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان سازمان صمت هرمزگان نیز در ادامه این نشست با بیان اینکه، سازمان صمت وظایف محوله در حوزه آموزش و نظارت صنفی آموزشگاه ها را به نحو احسنت پیگیری و مطالبه می‌کند، اظهار کرد: مطابق قانون و حتی فراتر از آن بایستی در امر آموزش هنرجویان اقدام کرد چرا که آموزش صحیح به کاهش حوادث و آسیب های رانندگی کمک می کند.

عبدالرضا پیروی منش ارتقای فرهنگ ترافیک را نیازمند تعامل همه شهروندان با پلیس و دستگاه های متولی ترافیک دانست و افزود: هر آنچه در این حوزه به سازمان تعامل مرتبط باشد را با عالی‌ترین سطح تعامل وهمکاری در کنار آموزشگاه های رانندگی هستیم البته تخلفات احتمالی را بررسی و با متخلفین برخورد قاطع خواهد شد.

نماینده آموزشگاه های رانندگی هرمزگان نیز در ادامه این گردهمایی با اشاره به سه اصل ارتقای فرهنگ ترافیک، آموزش صحیح رانندگی و کاهش حوادث و آسیب ها اظهار کرد: توجه ویژه و کمک به مدرسان آموزش رانندگی به عملی شدن این سه اصل مهم کمک شایانی خواهد کرد.

آخش جان از کمبود مدرس، پایین بودن نرخ آموزش رانندگی، محدود بودن روزهای آزمون، عدم اختصاص تسهیلات اشتغال زایی و افزایش بی رویه قیمت خودرو به عنوان مشکلات اصلی و مطالبات مدیران و موسسان آموزشگاه های رانندگی هرمزگان یاد کرد و افزود: کمک به تصویب نرخنامه جدید آموزشگاه های رانندگی علاوه بر حمایت از این بهش موجب تقویت انگیزه و در نهایت ارتقای فرهنگ ترافیک خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آموزشگاه های رانندگی ارتقای فرهنگ ترافیک آموزشگاه ها آموزش صحیح کاهش حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۱۶۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد

  به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، جلسه ستاد برگزاری نخستین المپیاد ملی آموزش هنر با حضور معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و کارشناسان آموزشگاه‌های آزاد هنری در این استان برگزار شد.   معاون هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: برگزاری این جلسه به منظور هماهنگی و برنامه‌ریزی و سازماندهی برای برگزاری باشکوه این المپیاد و در حاشیه وبینار کشوری آموزش توجیهی در خراسان رضوی بود.   جلیل سروری با بیان اینکه اطلاع رسانی‌ها و هماهنگی‌های اولیه با آموزشگاه‌های آزاد هنری و هنرستان‌های هنر‌های زیبا در استان انجام شده است، افزود: به منظور کشف استعداد‌های برتر و هدایت آنان برای حضور اجتماعی متعهدانه در مسابقات گروهی، تیم‌های تخصصی هنرجویان مراکز آموزش هنر سراسر کشور در رشته‌های مختلف در سه سطح آموزشگاهی، استانی و ملی، در این المپیاد ملی شرکت می‌کنند.    وی افزود: مهلت نام نویسی تیم‌ها و بارگذاری آثار برای شرکت در این رویداد ملی برای آموزشگاه‌های آزاد هنری، ۳۱ خرداد و برای هنرستان‌های هنر‌های زیبا، ۲۰ اردیبهشت تعیین شده است که علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نخستین المپیاد ملی آموزش هنر به نشانی اینترنتی https://olympiart.ir مراجعه کنند.   در خراسان رضوی، ۲۸۹ آموزشگاه به تفکیک نوع فعالیت شامل ۲۳ آموزشگاه نمایشی، ۶۹ آموزشگاه موسیقی، ۱۴۹ آموزشگاه تجسمی، ۱۰ آموزشگاه هنر‌های سنتی و ۳۶ آموزشگاه خوشنویسی فعالیت می‌کند.

دیگر خبرها

  • آغاز به کار ستاد برگزاری نخستین المپیاد هنر در مشهد
  • بازدید دستیار و مشاور عالی فرمانده کل قوا از دستاوردهای پالایشگاه ستاره خلیج‌فارس
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • کارخانه در فدراسیون والیبال پست گرفت
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • کارخانه مشاور عالی رئیس و دبیر کمیته فنی فدراسیون والیبال شد
  • مصطفی کارخانه مشاور عالی و دبیر کمیته فنی شد
  • المپیاد ملی آموزش هنر نخستین گام در جهت رقابت بین آموزشگاه‌ها
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی