Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی گفت: به دلیل کرونا، با هماهنگی رئیس پلیس راهور، وزارت کشور و ارشاد، پنج میلیارد هزینه کرده و سامانه آموزش مجازی راه انداختیم اما پلیس برای برقرار بودن موسسه رهگشا، اجازه اجرای این سامانه آموزش مجازی را نمی‌دهد. - اخبار اجتماعی -

فرهاد حقیقی در گفت‌وگو با خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا با اشاره به مشکلات متععد پیش آمده برای آموزشگاه‌های رانندگی و ضمن گلایه از پلیس در عدم همراهی با آموزشگاه‌های رانندگی اظهار کرد: آموزشگاه‌های رانندگی مشکلات زیادی دارند و حالت دوگانگی در صنف ما وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی افزود: هیئت دولت در چند سال اخیر مصوب کرد که آموزشگاه‌ها در قالب اتحادیه و صنف فعالیت کنند و پلیس تنها مجوز تأسیس را ارائه کند؛ منتهی پلیس به هیچ وجه از اختیارات قبلی خود دست نمی‌کشد.

وی با بیان اینکه هیچگونه تسهیلاتی به آموزشگاه‌ها ارائه نمی‌شود، گفت: طبق قانون، محتوای آموزشهای ارائه شده، آموزش مدرسان و صدرو مجوز برای آنها زیر نظر پلیس است اما پلیس می‌خواهد اجرا را خودش بر عهده بگیرد و به نوعی با تعطیلی آموزشگاه‌های رانندگی، مؤسسه رهگشا که زیر نظر خود نیروی انتظامی است، فعالیت کند.

حقیقی با بیان اینکه در کل کشور حدود 2 هزار و 200 و در شهر تهران حدود 170 آموزشگاه رانندگی وجود دارد، گفت: در هر سال حدود یک میلیون و 200 هزار نفر متقضای دریافت گواهینامه اعم از گواهینامه پایه یک، دو، سه و موتورسیکلت هستند.

رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی تصریح کرد: اکنون در هر آموزشگاه حدود 300 تا 400 نفر منتظر آموزش و اخذ گواهینامه هستند و به نوعی به دلیل شرایط به وجود آمده دچار انباشت و رسوب شده‌ایم و متقاضیان دریافت گواهینامه به وضع موجود معترض هستند.

وی خاطرنشان کرد: ما در گروه دو مشاغل قرار داریم، گروه دوم نیز در شرایط قرمز تعطیل هستند البته کلاسهای عملی می‌توانند فعالیت داشته باشند و محدودیت تنها برای آموزش تئوری است.

حقیقی متذکر شد: 30 هزار سرپرست خانوار از طریق آموزش عملی رانندگی ارتزاق می‌کنند، پیش‌نیاز کلاسهای عملی، کلاسهای تئوری است و با توجه به تعطیل بودن کلاسهای تئوری، قادر به برگزاری کلاسهای عملی نیز نیستم.

رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی بیان کرد: ما بخش خصوصی و به دنبال کسب رزق و روزی هستیم اما پلیس به راحتی نامه‌ای ارسال و عنوان می‌کند که به دلیل رسوب پرونده‌ها، از ثبت‌نام جدید در آموزشگاه‌ها جلوگیری کنید.

وی عنوان کرد: مؤسسه رهگشا توسط جمعی از بازنشستگان نیروی انتظامی بحث آموزش مجازی رانندگی و آزمونها را انجام می‌دهد در صورتیکه قانون‌گذار در هیچ جایی هیچ اختیاری به این مؤسسه نداده است همچنین در آئین‌نامه اجرایی هیئت دولت به صراحت اعلام شده که آموزشگاه رانندگی واحدی است که منحصراً دانش نظری و مهارت رانندگی را آموزش می‌دهد.

حقیقی افزود: به دلیل کرونا، با هماهنگی رئیس پلیس راهور، وزارت کشور و ارشاد و چند نهاد دیگر، پنج میلیارد هزینه کرده و سامانه آموزش مجازی راه انداختیم اما پلیس برای برقرار بودن موسسه رهگشا، اجازه فعالیت و اجرای این سامانه آموزش مجازی را به ما نمی‌دهند!

رئیس اتحادیه آموزشگاه‌های رانندگی ضمن ابراز آمادگی برای راه‌اندازی آموزش مجازی متقاضیان اخذ گواهینامه و ارائه راهکار برای کاهش هزینه‌ها در این رابطه گفت: خواستاریم که از بسته شدن آموزشگاه‌ها جلوگیری شود.

وی تأکید کرد: هر بخشی باید وظیفه خود را انجام دهد، آموزشگاه‌های رانندگی دارای صنف و اتحادیه هستند، اتحادیه پاسخگو است.

حقیقی خاطرنشان کرد: چندی پیش، سردار هادیانفر، رئیس پلیس راهور اعلام کردند حضور در کلاسهای تئوری آموزش رانندگی اختیاری است اما چند روز بعد رئیس مرکز صدور گواهینامه در نامه‌ای به ما اعلام کردند که حضور در کلاسهای تئوری آموزش رانندگی اجباری است!

تلاش پلیس راهور برای آموزش مجازی رانندگیچند نفر از خانم‌های ایرانی "گواهینامه رانندگی" دارند؟!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جرایم رانندگی پلیس راهور جرایم رانندگی پلیس راهور سامانه آموزش مجازی پلیس راهور اما پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند گفت: سال گذشته یک‌هزار و ۴۹۳ بانوی بیرجندی در ۱۹ گروه هدف آموزشی یک مهارت جدید فرا گرفتند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، ریحانه طالبی در بازدید مدیرکل فنی و حرفه‌ای خراسان جنوبی از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند اظهار داشت: سال گذشته در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران بیرجند 116 دوره آموزشی برگزار شد که در مجموع برای متقاضیان مهارت آموزی 192 هزار و 146 نفر ساعت آموزش اجرا شد. 

وی گفت: در این مرکز 5 کارگاه آموزشی در حرفه‌های صنایع چوب، صنایع چرم، گوهرتراشی، هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی دایر است که در مجموع بیش از 30 حرفه آموزشی بنا به تقاضای مهارت آموزان اجرا می‌شود.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای خواهران شهرستان بیرجند بیان کرد: سال گذشته به ترتیب دانش آموزان، متقاضیان مهارت آموزی و زنان خانه‌دار بیشترین شرکت کننده در بین گروه‌های هدف مهارت آموزی بوده‌ند.

طالبی از راه‌اندازی فروشگاه و نمایشگاه دائمی مهرتاش در سال گذشته در این مرکز خبر داد و گفت: در این نمایشگاه محصولات تولید شده کارگاه‌های آموزشی و همچنین محصولات کارآموزان مرکز که در خانه مشغول به تولید هستند عرضه می‌شود. در این مکان علاوه بر فروش محصولات، سه غرفه در اختیار کارآموزان توانمند دوره‌های آموزشی قرار داده شده تا در تولید سفارشات تبصره 75 این مرکز را همراهی کنند.

حسن کامرانی‌فرد نیز گفت: سال گذشته 4 هزار نفر از اقشار آسیب‌دیده اجتماعی در قالب طرح‌های مختلف کشوری و استانی به صورت رایگان با یک مهارت جدید آشنا شدند.

وی اظهار داشت: با توجه به اهمیت مهارت‌آموزی در رفع آسیب‌های اجتماعی و کاهش دغدغه‌های ناشی از آن برگزاری دوره‌های آموزشی مهارتی در سطوح مختلف با حرفه‌های متنوع در دستور کار این اداره کل است. در این راستا در سال گذشته 175 دوره آموزشی ویژه اقشار آسیب‌دیده اجتماعی شامل معتادین بهبودیافته،کودکان کار و خیابان، زنان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنان، زندانیان و ساکنین سکونت‌گاه‌های غیررسمی برگزار شده است. از متقاضیان این گروه هدف 2 هزار و 467 نفر مرد و یک‌هزار و 486 نفر زنان بوده که در طی سال در مجموع 613 هزار و 037 نفر ساعت آموزش را گذرانده‌اند.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای استان خراسان جنوبی گفت: سال گذشته 411 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در استان به  12 هزار و 236 نفر آموزش‌های مهارتی ارائه دادند که از این تعداد هشت هزار و 514 نفر زن، سه هزار و 722 نفر مرد هستند.

کامرانی‌فرد با اشاره به راه‌اندازی و فعالیت 60 آموزشگاه جدید در سال گذشته اظهار داشت: اکنون 411 آموزشگاه فعال فنی و حرفه‌ای در استان داریم که 259 مجوز مربوط به آموزش‌های ویژه بانوان و 12 مجوز مربوط به آموزش‌های آقایان است و از مجموع آموزشگاه‌های ذکر شده 140 آموزشگاه نیز مجوز دومنظوره آموزش به زنان و مردان را دارا هستند.

انتهای پیام/257

دیگر خبرها

  • اجرای طرح تعیین تکلیف پرونده‌های موجود در مراجع انتظامی کشور
  • یکی از بهترین آموزشگاه‌های آرایشگری مردانه در تهران با مدرک بین المللی
  • شهریه مدارس غیردولتی شفاف می‌شود/ جزئیات اجرای نظارت آنلاین
  • المپیاد ملی آموزش هنر نخستین گام در جهت رقابت بین آموزشگاه‌ها
  • برنامه ریزی برای تسریع در تعیین تکلیف خودرو‌های رسوبی
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ های کرمانشاه تعیین تکلیف می شوند
  • خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه تعیین تکلیف می‌شود
  • تعیین تکلیف خودروهای رسوبی در پارکینگ‌های کرمانشاه
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای