Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- صنف رانندگان و کمک مربیان آموزشگاه‌های رانندگی در برهه کرونا متحمل بیکاری شدند و بسیاری از آنها در این برهه تعدیل و برای تامین حداقل‌های معیشتی خود با معضلات متعدد روبرو شدند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس ، کرونا مسائل و معضلات بسیار زیادی را برای اقشار مختلف اقتصادی ایجاد کرد و سبب تعطیلی و رکود بسیاری از فعالیت‌ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این میان قشر کارگر متحمل بیشترین ضرر و زیان‌ها شدند و عجیب اینکه کمترین میزان رسیدگی‌ها نیز نسبت به آنها صورت گرفت و عموماً به اهدای بسته‌های معیشتی اکتفا شد.

اما در این میان مشاغلی هم هستند و بودند که کمتر به چشم آمده است و البته آنان نیز کم متحمل ضرر نشدند و البته که کمترین میزان رسیدگی نسبت به آنها صورت گرفته و به نوعی مظلوم واقع شده‌اند.

یکی از این اقشار، صنف رانندگان و کمک مربیان آموزشگاه‌های رانندگی بودند که متحمل بیکاری شدند و بسیاری از آنها در این برهه تعدیل شدند و برای تأمین حداقل‌های معیشتی خود با معضلات متعدد روبرو شدند.

البته این قشر در شرایط عادی و در دوران پیش از شیوع کرونا نیز چندان شرایط مطلوبی نداشتند و کرونا نیز بار مضاعفی بر دوش آنان نهاد.

وحید محمدپور؛ دبیر انجمن صنفی مربیان رانندگی مشهد مقدس در این زمینه اظهار داشت: در حال حاضر مشکلات متعددی برای صنوف مربیان آموزش رانندگی وجود دارد که سبب از بین رفتن انگیزه کار آموزش در این قشر می‌شود.

وی افزود: این مشکلات اگر توسط مسئولان مربوطه رفع و رجوع نشود، طبیعتاً بیش از همه متقضیان دریافت گواهینامه رانندگی که اکثراً قشر جوان هستند، متضرر خواهند شد.همچنین اگر آموزش رانندگی به طور صحیح و اصولی صورت نگیرد، همه جامعه ما خدای نکرده در خطر خواهد بود.

موافقت مجلس با بررسی فوریتی لایحه تمدید قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی نرخ جرائم رانندگی در سال 1400 افزایش یافته است؟ رئیس جدید پلیس راهنمایی و رانندگی استان خوزستان منصوب شد

محمدپور با بیان اینکه بزرگترین دغدغه مربیان آموزش رانندگی، نداشتن بیمه تامین اجتماعی است، گفت: در دولت فعلی رایزنی‌های بسیار زیادی صورت گرفت اما هیچ نتیجه‌ای در بر نداشت و کسی هم پاسخگوی ما نبود؛ که امیدواریم در دولت آینده به این معضل رسیدگی شود.

دبیر انجمن صنفی مربیان رانندگی مشهد خاطرنشان کرد: افزایش تعرفه ثبت نام آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی نیز دومین مشکل عمده این صنف است؛ همه ساله با کارشکنی‌هایی که از سوی وزارت صمت انجام می‌شود، جلسات نرخ‌گذاری با چند ماه تاخیر برگزار می‌شود و بعضاً با پیگیری‌هایی نمایندگان انجمن صنفی مورد تهدید نیز قرار گرفته‌ایم؛ این مسئله سبب می‌شود که مربیان آموزش رانندگی ماه‌ها با نرخ سال گذشته به فعالیت بپردازند. 

وی در پایان با اشاره به سهمیه بندی بنزین در سال 98 گفت: سومین مشکل ما نیز به هزینه سوخت خودروهای آموزشی بازمی‌گردد؛ طبق مصوبه‌ای که به اداره صمت ابلاغ شده، هزینه 72 هزار تومان از اصل مبلغ ثبت نام افراد متقاضی آموزش رانندگی به هزینه سوخت اختصاص پیدا می‌کند که این موضوع تا پایان سال 99 اجرا شد ولی در سال جاری در جلسه نرخ‌گذاری تفکیک نرخ سوخت انجام نشد و این تفکیک را به عهده کانون آموزشگاه‌های راهنمایی و رانندگی گذاشتند و این کانون نیز به راحتی حق سوخت مربیان را پایمال کرد و طبق اعلام رئیس بازرسی اتاق اصناف این کار خلاف قانون است اما هیچ مقامی تاکنون پاسخگوی ما نبوده است.

انتهای پیام/281/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ۸ ۴۲ درصد ۳ ۴۶ درصد آموزش رانندگی مربیان آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۲۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 

به گزارش «تابناک» به نقل از عصر ایران، معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

آن طور که عصر ایران روایت کرده است؛ وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • پشیمانی بازیگر مطرح از رفتن به خارج از کشور | خودم به همه چیز پشت پا زدم
  • المپیاد ملی آموزش هنر نخستین گام در جهت رقابت بین آموزشگاه‌ها
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • خزعلی، معاون رئیسی: آموزش زیست عفیفانه به مربیان در دستور کار است/ در زمینه حجاب، دنبال فرهنگ‌سازی هستیم
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • انتصاب فرمانده جدید مرکز علمی و تخخصی مالک اشتر اراک
  • برگزاری نخستین دوره المپیاد ملی آموزش هنردرآذربایجان غربی
  • بهترین آموزشگاه تعمیرات پکیج در تهران
  • تکرار قصه ناتمام زن‌کشی/ زیبا؛ زن ارومیه‌ای که تاوان طلاقش را با مرگ داد